Softball QualifierSpanje eindigt Softball Qualifier met winst op Zuid-Afrika

25 juli 2019

Dankzij een geweldige prestatie van de pitcher Ane Barandiaran, versloeg Spanje Zuid-Afrika met 5-0. Spanje eindigde de Softball Qualifier Europe/Africa met een winstpartij.

Spanje scoorde drie keer in de vierde inning en wisten daar nog twee punten bij te maken in de zesde inning.

In de vierde inning opende Spanje de score. Meritex Blesa en Modrego Lopez sloegen beide een honkslag. Raquel Moncho Varela sloeg een twee-honkslag in diep in het linksveld wat voor een 2-0 voorsprong zorgde. Vervolgens sloeg Maria Rodriguez Caicoya de tweede double van de inning, waardoor Spanje op een 3-0 voorsprong kwam te staan.

Een inning later wist Spanje nog twee keer te scoren. Modrego Lopez sloeg een hit waarop een punt binnenkwam en dankzij een opofferingsslag van Moncho Varela kwam Segura Gimenez over de plaat.

Pitcher Ana Barandiaran eindigde de wedstrijd, gooide drie strike-outs, liet drie hits toe en gooide één keer vier wijd. De Zuid-Afrikaanse pitcher Nushka de Beer verloor de wedstrijd.

OVER HET TOERNOOI

Van 23-27 juli 2019 reizen de zes beste Europese en de twee beste Afrikaanse softballanden af naar Utrecht. Allemaal voor dat ene ticket. Het ticket naar Tokyo. Want slechts één van de acht deelnemende teams zal er met deze prijs vandoor gaan.

INSTAGRAM


Notice: Undefined property: stdClass::$error_message in /home/olympicqualifier/public_html/wp-content/plugins/bold-page-builder/widgets/bb_instagram/init.php on line 115

Softball Qualifier Event Europe/Africa

Sportpark de Paperclip
Parkzichtlaan 201
3451 GX Vleuten

E-mail: info@softball-qualifier.nl
KvK: 52758419