HomeBezoekersinfo

https://softball-qualifier.nl/wp-content/uploads/2019/05/Plattegrond-Sportpark-de-Paperclip.png
https://softball-qualifier.nl/wp-content/uploads/2019/07/Looproute-website.jpg

TOERNOOIACCOMMODATIE

Het Softball Qualifier Event vindt plaats op Sportpark de Paperclip, dat doorgaans gebruikt wordt door verschillende sportverenigingen die onderdeel zijn van Algemene Sportvereniging UVV.

Tijdens het Softball Qualifier Event kun je plaatsnemen op de tribunes die worden bijgebouwd rondom het softbalveld. Onze VIP-gasten verwelkomen wij in de Diamond Club (zie VIP op de plattegrond). Voor extra gezelligheid en een versnapering kun je terecht op het Friends Plaza.

Het Baseball5 veld en de materialen om je eigen softbalvaardigheden op de proef te stellen kun je vinden rondom en op het honkbalveld.

Huisregels
Als bezoeker van het Softball Qualifier Event dient u zich te houden aan de huisregels van het toernooi. De huisregels vindt u via deze link.

Let op: Honden of andere huisdieren zijn niet toegestaan op het toernooi terrein.

Parkeren
Bezoek je het Softball Qualifier Event, dan kun je terecht op de speciaal daarvoor aangewezen (gratis) parkeerplaatsen. Er zal voldoende bewegwijzering zijn richting het sportpark en de parkeervoorzieningen. Voor onze VIP gasten hebben we parkeerplaatsen dichtbij de ingang gereserveerd. Ook zijn er dichtbij de ingang gehandicapten parkeerplaatsen beschikbaar op vertoon van een geldige gehandicapten parkeerkaart.

Tickets
Reguliere dagtickets en VIP dagtickets voor het Softball Qualifier Event zijn beschikbaar via onderstaande button. Een dagticket kost € 5,50 per stuk, VIP-ticket zijn verkrijgbaar vanaf € 75,-. Reguliere dagtickets kunnen ook aangeschaft worden bij de kassa’s op de toernooi accommodatie.

OVER HET TOERNOOI

Van 23-27 juli 2019 reizen de zes beste Europese en de twee beste Afrikaanse softballanden af naar Utrecht. Allemaal voor dat ene ticket. Het ticket naar Tokyo. Want slechts één van de acht deelnemende teams zal er met deze prijs vandoor gaan.

INSTAGRAM

Softball Qualifier Event Europe/Africa

Sportpark de Paperclip
Parkzichtlaan 201
3451 GX Vleuten

E-mail: info@softball-qualifier.nl
KvK: 52758419